náhledy
Manželé Brouskovi si játrový knedlík zamilovali
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Hotový játrový knedlík zbavte střívka a pokrájejte ho na plátky
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Plátek játrového knedlíku
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Játrový knedlík pokrájený na plátky
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Játrový knedlík pokrájený na plátky
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Potřebovat budete střívko na tlačenku a provázek
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Luka Brousková s manželem Otakarem si játrový knedlík doslova zamilovali
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Knedlík vložte do osolené vroucí vody a vařte 25 až 40 minut
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Obsah nohavice stáhněte dolů k zavázanému konci, volný konec také zaškrťte a zavažte šňůrkou, která nesklouzne
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Vše rukou promíchejte a hmotu naplňte do střeva na tlačenku se zavázaným spodním koncem
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Směs osolte, přidejte mletý černý pepř a podle chuti jemně rozemnutou majoránku
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Nezapomeňte přidat čerstvě prolisovaný česnek
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Chybět nesmí tuk, nejlépe se osvědčilo sádlo. Nemělo by být tekuté, ani tuhé
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Syrová vejce, nejlépe rozšlehaná, rohlíky a játra spolehlivě spojí
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Housky či rohlíky nakrájejte na kostky a přidejte k nim nahrubo pokrájená, poutek zbavená játra
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Ingredience potřebné na játrový knedlík
Autor: www.e-knihovnicka.cz