náhledy
Balíček listového těsta rozpulte a z každé půlky vyválejte obdélníkovou placku
Autor: Martina Čermáková
Na střed rozválené placky naskládejte nejprve plátky sýra, pak pikantní salám, zeleninu a další druh sýra
Autor: Martina Čermáková
Volné okraje placky radýlkem pokrájejte na proužky
Autor: Martina Čermáková
Volné okraje zapleťte střídavě přes sebe, pevně je přitom utahujte
Autor: Martina Čermáková
Volné konce uzavřete tak, aby při pečení nemohla vytékat ani šťáva ze zeleniny, ani rozpuštěný sýr
Autor: Martina Čermáková
Hotové záviny položte na plech, nejlépe vyložený pečicí fólií, a potřete rozšlehaným žloutkem
Autor: Martina Čermáková
Slaná varianta tradičního závinu
Autor: Martina Čermáková
Slaná varianta tradičního závinu
Autor: Martina Čermáková
Slaná varianta tradičního závinu
Autor: Martina Čermáková
Variant náplně máte nepočítaně, výborné jsou i na plátky pokrájené klobásky
Autor: Martina Čermáková
I ke klobáskám přidejte sýr a zeleninu, chuťově se výborně doplňují
Autor: Martina Čermáková
Slaná varianta tradičního závinu
Autor: Martina Čermáková