náhledy
Zdeněk Pohlreich tvrdí, že i chuť hamburgeru může být nezapomenutelným zážitkem.
Autor: Prima TV
Na burgery si kupte pěkný kousek hovězího.
Autor: Prima TV
Na burgery zkombinujte tučnější hovězí z plece a libové z květové špičky.
Autor: Prima TV
Maso si před mletím pokrájejte nejprve na menší kusy a pak na proužky.
Autor: Prima TV
Maso si před mletím pokrájejte nejprve na menší kusy.
Autor: Prima TV
Maso nemelte moc najemno, je fajn v burgeru cítit kousky masa.
Autor: Prima TV
Namleté maso byste měli do dvou tří hodin zpracovat.
Autor: Prima TV
Mleté maso ochuťte pepřem a solí.
Autor: Prima TV
Mleté maso s kořením pořádně promíchejte.
Autor: Prima TV
Palcem nebo vypouklou stranou lžíce vytvarujte uprostřed každého burgeru důlek.
Autor: Prima TV
Palcem nebo vypouklou stranou lžíce vytvarujte uprostřed každého burgeru důlek.
Autor: Prima TV
Burger vložte na rozpálený gril a každé 2 minuty potírejte omáčkou z vína a cukru.
Autor: Prima TV
Na opečený italský chléb položte plátky rajčat, ochuťte, navrch přidejte opečenou slaninku.
Autor: Prima TV
Na slaninku už můžete položit propečený burger, který posypte hoblinkami nebo kousky parmazánu.
Autor: Prima TV
Na burger s kousky parmazánu se nerozpakujte přidat další opečený plátek slaninky. Záleží na vaší chuti.
Autor: Prima TV
Nakonec přizdobte a dochuťte lístky rukoly a přiklopte druhou půlkou chleba nebo housky.
Autor: Prima TV
Hamburger na víně s rozmarýnovou focacciou podle Zdeňka Pohlreicha.
Autor: Prima TV