náhledy
Na talíři kuře dozdobte petrželkou.
Autor: Marek Burza
Martin Procházka, zástupce šéfkuchaře hotelu Alcron
Autor: Marek Burza
Kuřecí stehna a Moravanka
Autor: Marek Burza
Dijonská, kremžská a plnotučná hořčice
Autor: Marek Burza
Stehna si rozpulte.
Autor: Marek Burza
Na stehna přidejte hořčice a marmeládu.
Autor: Marek Burza
Přidejte nasekaný rozmarýn a tymián.
Autor: Marek Burza
Vetřete do kuřete.
Autor: Marek Burza
Zakápněte olejem.
Autor: Marek Burza
Po čtvrthodině už se kuře zatáhlo.
Autor: Marek Burza
Větší kusy Moravanky pokrájejte.
Autor: Marek Burza
Moravanku i s nálevem rozprostřete na kuře
Autor: Marek Burza
Kuře zasypané Moravankou
Autor: Marek Burza
Upečené kuře vyjměte z pekáče a vraťte do trouby.
Autor: Marek Burza
Výpek i se zeleninou přelijte na pánev.
Autor: Marek Burza
Nechte vyvařit přebytečnou tekutinu a přidejte trochu másla.
Autor: Marek Burza
Vařené brambory propasírujte.
Autor: Marek Burza
Do brambor přidejte rozmarýn a tamián, hrubou mouku, sůl a žloutky.
Autor: Marek Burza
Těsto rozválejte na půlcentimetrové pláty.
Autor: Marek Burza
Z plátu vykrájejte kolečka.
Autor: Marek Burza
Opečte plátky na pánvi.
Autor: Marek Burza