náhledy
Rybu, která je cítit jinak, než by měla, se nebojte vrátit ani v luxusní restauraci.
Autor: Prima TV
Chod za tři stovky podle Bohémy: losos, který je cítit, a mražená zelenina, přestože je sezona.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje kuchaři i majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Podmínky v kuchyni jsou v restauraci Bohéma naprosto neprofesionální.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje kuchaři i majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že sezónní menu z kvalitních surovin jim může přitáhnout zákazníky, kteří se budou rádi vracet.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich při rozhovorech s kuchaři rozkrývá poměry v restauraci Bohéma a nestačí se divit.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že v polních podmínkách luxusní krmi pro celou restauraci připravit prostě nelze.
Autor: Prima TV
Ve špatně vybavené kuchyni se špatně vaří, to Zdeněk Pohlreich dobře ví.
Autor: Prima TV
Zleva Kristián Kučera a Josef Zouhar - majitelé restaurace Bohéma právě dorazili na místo činu.
Autor: Prima TV
Majitel Josef Zouhar vystupuje ze svého BMV.
Autor: Prima TV
Jeden z majitelů restaurace Bohéma mezi svými kuchaři a servírkou
Autor: Prima TV
Jeden z majitelů s šéfkuchařem diskutuje s šéfkuchařem. Vypadá to na pohodový pracovní rozhovor ale ve skutečnosti to mezi nimi vře.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se v brněnské luxusní restauraci nenudil
Zdeněk Pohlreich vysvětluje majitelům, že v polních podmínkách luxusní krmi pro celou restauraci připravit prostě nelze.
Autor: Prima TV