náhledy
Lišky se dají krásně očistit pomocí kašičky z mléka a mouky, radí Ital Emanuele Ridi.
Autor: Prima TV
Do kastrólku dejte kousek másla a nalijte pár lžic olivového oleje.
Autor: Prima TV
Neoloupaný stroužek česneku pomačkejte a přidejte na kastrólek k oleji, aby jídlo ovoněl.
Autor: Prima TV
Přihoďte hodně nadrobno pokrájenou cibulku.
Autor: Prima TV
Připravte si snítku dvě od každé bylinky.
Autor: Prima TV
Z bylinek uválejte pevný smotek, aby se daly dobře nakrájet nadrobno.
Autor: Prima TV
Bylinky nakrájejte či nasekejte nadrobno.
Autor: Prima TV
Bylinky přidejte na pánvičku s olivovým olejem.
Autor: Prima TV
K bylinkám přihoďte na kousky natrhané lišky.
Autor: Prima TV
Lišky osolte, aby pustily vodu.
Autor: Prima TV
Přilijte suché bílé víno. Přidá kyselost.
Autor: Prima TV
Vyhoďte použitý stroužek česneku.
Autor: Prima TV
Přidejte vývar.
Autor: Prima TV
Houstičky rozetky rozkrojte, vydlabejte a opečte.
Autor: Prima TV
Vydlabané a opečené houstičky naplníte, naznačuje šéfkuchař Ridi.
Autor: Prima TV
Pár větších kousků lišek si vytahejte na talířek.
Autor: Prima TV
Obsah kastrólku zjemněte přidáním smetany.
Autor: Prima TV
Omáčku s liškami promíchejte.
Autor: Prima TV
Servírujte s rozkrojenou opečenou houstičkou.
Autor: Prima TV
Do rozkrojené, vydlabané a opečené houstičky naservírujte podušené lišky, které jste si vyndali bokem na talířek.
Autor: Prima TV
Nakonec jídlo posypte nadrobno nasekanými čerstvými bylinkami.
Autor: Prima TV
Zkuste připravit z lišek něco trochu jiného než obvykle, podle italského šéfkuchaře.
Autor: Prima TV
Rozeta na liškách (rosetta di finferli)
Autor: Prima TV
Rozeta na liškách (rosetta di finferli)
Autor: Prima TV