náhledy
Penzion a restaurace U Zběhlíka v Čisté u Litomyšle
Autor: Prima TV
Šéf a rodina Kuřových, která vybudovala a provozuje restauraci U Zběhlíka v Čisté u Litomyšle.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pomáhá Kuřetovým v jejich restauraci U Zběhlíka vychytat nedostatky a vylepšit kuchyni.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pomáhá Kuřetovým v jejich restauraci U Zběhlíka vychytat nedostatky a vylepšit kuchyni.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pomáhá Kuřetovým v jejich restauraci U Zběhlíka vychytat nedostatky a vylepšit kuchyni.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich vysvětluje panu Kuřeti, že nemůže myslet jen na hosty. Že musí alespoň trochu myslet i na sebe.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich pomáhá U Zběhlíka v kuchyni vychytat nedostatky, které lépe rozjedou provoz.
Autor: Prima TV
Lišta na objednávky je podle Pohlreicha základem hladkého chodu každé kuchyně.
Autor: Prima TV
Lišta na objednávky je podle Pohlreicha základem hladkého chodu každé kuchyně. Vysvětluje, že "restaurační podnikání není žádnej mozkovej trust", ale dělají ho normální lidi, co jsou schopni se naučit jednoduché úkony.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich chytá pod restaurací divoké pstruhy za asistence Pavla Kuřete.
Autor: Prima TV
Aby si případně mohl zachytat i host, přivezou živé pstruhy, které šéf s Kuřetem vypustí "do ohrádky" v potoce pod restaurací.
Autor: Prima TV
Aby si případně mohl zachytat i host, přivezou živé pstruhy, které šéf s Kuřetem vypustí "do ohrádky" v potoce pod restaurací.
Autor: Prima TV
Pohlreich si zkouší jaké to je, objednat si živého pstruha rovnou z potoka.
Autor: Prima TV