náhledy
Čtyři metráky kaprů se musí zabít, vykuchat, vyfiletovat a zbavit kůže.
Autor: Marek Burza
Místnost, kde jsme zpracovávali kapry, budou muset vymalovat. Krev byla i na stropě.
Autor: Marek Burza
Mašina na vakuování stojí kolem sto tisíc korun.
Autor: Marek Burza
Nejhorší je strefit se naběračkou do pytlíku.
Autor: Marek Burza
Exkluzivní vánočka paní cukrářky. Koštoval jsem i já, jakože jinak sladké nejím.
Autor: Marek Burza
Vánočky v pořadí. Po zapletení se nechají ještě chvíli dokynout.
Autor: Marek Burza
Kuchyně v době největšího poledního náporu. V této době kuchaři nechodí, ale běhají. Mají rozdělány desítky jídel, omáček a příloh. Během těchto okamžiků není radno plést se jim pod nohy.
Autor: Marek Burza
Všechny "velkoobjemové" pokrmy se dělají ve sklopné pánvi - guláše, polévky, základy na omáčky. Je to rychlejší a pohodlnější než v hrnci.
Autor: Marek Burza
V profesionální kuchyni je všechno jaksi větší. V bramborách klasická metla, vpravo v rohu ponorný mixér, kterým se dělá například pesto.
Autor: Marek Burza
Šťouchání brambor jako pro regiment
Autor: Marek Burza