náhledy
Ingredience potřebné na přípravu kuřete podle filipínského receptu.
Autor: Prima TV
Porcování kuřete sekyrou je čisté a rychlé, jen pro našince trochu překvapivé.
Autor: Prima TV
Ingredience potřebné na kuře připravené po filipínsku
Autor: PRIMA TV
Láďa Kerndl odkoukal na Filipínách, že tam kuře porcují sekyrou, tak to dělá stejně.
Autor: PRIMA TV
Kuře byste měli pomocí sekyry naporcovat zhruba na deset kousků a ty vložit na dno širokého hrnce.
Autor: PRIMA TV
Kuře byste měli pomocí sekyry naporcovat zhruba na deset kousků a ty vložit na dno širokého hrnce.
Autor: PRIMA TV
Zeleninu můžete pokrájet na poměrně velké kusy.
Autor: PRIMA TV
Pokrájenou zeleninu přihoďte do hrnce k naporcovanému kuřeti.
Autor: PRIMA TV
Ke kuřeti a zelenině přidejte přiměřené množství vody (aby bylo maso potopené) a dejte zhruba na hodinku vařit. Dvacet minut před koncem přidejte ještě oloupané brambory, nakrájené zhruba na čtvrtiny (podle velikosti).
Autor: PRIMA TV
Kuře po filipínsku. Se zeleninou a z jednoho hrnce
Autor: Prima TV