Steak s tlučeným pepřem a pepřovou omáčkou z kuchyně šéfkuchaře Jaroslava Sapíka Steaky nejprve s citem naklepejte pěstí. Roztlučte černý pepř. Roztlučeným pepřem posypte steaky. Steaky posypané pepřem dejte do misky spolu s bylinkami. Očištěnou a podle potřeby pokrájenou zeleninu rozprostřete na plech. Zeleninu strčte do trouby (zhruba na 160 °C). Na omáčku si do hrnce kápněte trochu oleje a přidejte naložený, tedy nabobtnalý... K oleji a pepři přidejte oba druhy hořčice. A přilijte smetanu. Všechny ingedience na pepřovou omáčku rozmixujte. Zeleninku v troubě občas zkontrolujte. Když je pěkně opečená, přidejte kousek... Steaky dejte zprudka opéct, pěkně každý celou plochou přimáčkněte na dno pánve. Steaky dejte zprudka opéct, pěkně je celou plochou přimáčkněte na dno pánve. Kdo se neobejde bez grilovací směsi koření, může si ji závěrem na steaky... Pepřovou omáčku prohřejte spolu se šťávou vypečenou ze steaků. Jaroslav Sapík zkouší prstem Steaky nejprve s citem naklepejte pěstí.