Žampiony se také dají připravit jednoduše a přitom chutně.
Prima TV
Interiér restaurace působí velice příjemně a útulně. Architekti totiž při přestavbě a přístavbě ponechali původní opukové zdivo a krov stodoly.
Prima TV
Majitelka Modré stodoly si neví rady jak s personálem, tak s hosty.
Prima TV
Proč si nedat bavorský vdoleček u stánku, když dobře vypadá a je za pár korun? Tomu se těžko konkuruje...
Prima TV
Zdeněk Pohlreich stojí s majitelkou Modré stodoly před bufetem v sousedství a vysvětluje, že on by se mu jako majitel slušné restaurace konkurovat nesnažil. Není proč.
Prima TV
Mít v sousedství stánek s občerstvením s bohatou nabídkou teplých jídel, to není pro majitele restaurace nic potěšujícího. Ale snažit se konkurovat srovnatelnými cenami, to nefunguje.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich pozoruje hosty Modré stodoly při bowlingu. Z vyvýšené restaurace je totiž otevřený pohled na bowlingové dráhy.
Prima TV
Šéf při bowlingu
Prima TV
Tzv. zátěžový test. Šéf jen sleduje, jak restaurace zvládá, když má plno. Ty by přece měl být ideální stav...
Prima TV
Kucyňský personál to nemá se Zdeňkem Pohlreichem jednoduché, zato má šanci se od něj něco naučit.
Prima TV
Někdy vezme škrabku do ruky i šéf.
Prima TV
Selský salát se ztraceným vejcem
Prima TV
Pořádný steak se dá udělat i z jiného masa než z pravé svíčkové. "Zkuste rumpsteak, přijde vás to na půlku a užijete si to také," radí Pohlreich.