náhledy
Šéfkuchař Václav Krbec ponorným mixérem vyhlazuje sýrovou omáčku.
Autor: Marek Burza
Po jedenácté se začínají trousit první strávníci.
Autor: Marek Burza
"Hadice s tlakovou vodou je moje nejmilejší kamarádka," pochvaluje si Míla, která je nejmenovanou šéfkou úklidového týmu.
Autor: Marek Burza
Na kuchařské učně vždycky zbývají nejotravnější práce, třeba krájení zeleniny na salát.
Autor: Marek Burza
Upečená sekaná
Autor: Marek Burza
S bramborami pomáhá škrabka, i tak se ale brambory musí ručně dočistit.
Autor: Marek Burza
Typický ranní obrázek: škrábání brambor a příprava zeleniny
Autor: Marek Burza
Děti si mohou objednat i dopolední a odpolední svačiny.
Autor: Marek Burza
Čištění mrkve
Autor: Marek Burza
Krájení cibule a česneku naštěstí usnadňují stroje.
Autor: Marek Burza
Fazole, hrách a cizrna na hrstkovou polévku
Autor: Marek Burza
Příprava 400 porcí sekané
Autor: Marek Burza