náhledy
Takto vypadají telecí líčka od řezníka.
Autor: Marek Burza
Líčka je třeba zbavit jen těch největších šlach.
Autor: Marek Burza
Takto vypadají očištěná líčka.
Autor: Marek Burza
Jenom je osolte a opepřete.
Autor: Marek Burza
Tou nejtučnější stranou je položte na rozpálený omastek a opečte.
Autor: Marek Burza
Opečená líčka vyndejte z hrnce a odložte si stranou.
Autor: Marek Burza
Nakrájejte kořenovou zeleninu a cibuli.
Autor: Marek Burza
Ve výpeku začněte opékat zeleninu.
Autor: Marek Burza
Jakmile zelenina trochu zhnědne, přidejte cibuli.
Autor: Marek Burza
Nebojte se zeleninu osmažit pěkně dohněda.
Autor: Marek Burza
V Prakulu nejraději používají dvojitý rajčatový koncentrát od Mutti.
Autor: Marek Burza
Ke směsi kořenové zeleniny a cibule přidejte červené víno a nechte zredukovat až na tuk.
Autor: Marek Burza
Přidejte vývar, provařte a přidejte opečená líčka.
Autor: Marek Burza
Účastníci kurzu každý vaří v malém množství, když se daly jejich malé kastrůlky dohromady, byl toho celý pekáč.
Autor: Marek Burza
Pořádně vyšlehaná hladká bramborová kaše stojí za tu trochu dřiny.
Autor: Marek Burza
Maso položte na kaši a přelijte šťávou.
Autor: Marek Burza
Dozdobte orestovanou kořenovou zeleninou.
Autor: Marek Burza
Telecí líčka na víně. Zázrak stvořený z na první pohled méně kvalitního masa za účasti obrovské péče kuchaře..
Autor: Marek Burza