náhledy
Na omáčku budete potřebovat bílé víno a trošku octa z bílého vína.
Autor: Prima family
Do kastrólku přidejte najemno nakrájenou šalotku. Ta se bude polu vařit, dokud nezměkne a zároveň se tekutina zredukuje.
Autor: Prima family
Na rybí várku dejte vařit vodu, osolte a dejte vařit pár kuliček černého pepře. Přidejte trochu citronové šťávy a octa.
Autor: Prima family
Přidejte zeleninu: kousek fenyklu, pórek, mrkev, řapíkatý celer a šalotku. A nakonec i česnek.
Autor: Prima family
Tak vznikne silná chuť. Nechejte to zavařit, aby zelenina trochu změkla.
Autor: Prima family
Až zelenina změkne, přidejte filety z ryby.
Autor: Prima family
Omáčku udělete tak, že přecedíte základ, aby se do ní nedostala šalotka a postupně vmíchávejte kostičky másla. Podstatné je, kastrol odstavit z plamene, aby se neodděloval tuk a zůstala pěkně krémová.
Autor: Prima family
Jako přílohu si připravte brokolici vařenou na páře. Té bude stačit jen několik minut.
Autor: Prima family
A můžete servírovat. Dospod dejte trochu zeleniny, ve které se vařila ryba, nahoru filet.
Autor: Prima family
Dozdobte brokolicí.
Autor: Prima family
Nakonec pokrm přelijte omáčkou beurre blanc a můžete servírovat.
Autor: Prima family