náhledy
Majitel americké restaurace Zdeněk Střížek
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Obří hamburger se musí dělat na plechu, v syrovém stavu by na mřížce nedržel pohromadě.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Z první strany asi osm minut, teprve pak se obrací.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Střížek nám své koření neprozradil.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Hmatem posoudíte, jak je burger propečený.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Nakonec se lehce opeče houska.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
A už se vrství: houska se pomaže majonézou, obloží salátem, položí se maso, karamelizovaná cibulka, okurka, rajčata a slaninka.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Takto vypadá "miminko" připravené k servírování.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
A náš fotbalista se už těší. Kuchař se v duchu směje pod fousy.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Už jenom rozříznout a Augusta se může pustit do jídla.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Při první čtvrtce je sil ještě dost.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Sil už začíná ubývat.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Pekelné soustředění
Autor: Milan Bureš, MAFRA
Prosba v očích - nemohl bych už přestat?
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Začíná vyrážet pot.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Křečovité stahy
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Zbylo sice málo, ale pravidla jasně říkají: všechno, nebo nic.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Porovnejte velikost běžné housky se speciálně na objednávku pečenou, která má průměr 25 centimetrů.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Už se nese porce pro druhého figuranta.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Druhý z figurantů pro porovnání vyzkoušel, jak rychle lze sníst hamburger běžné 150g váhy.
Autor: Milan Bureš, MF DNES
Všimněte si vnitřku. Nemá žádnou podobnost s běžnými burgrovými stravovavnami.
Autor: Milan Bureš, MF DNES