náhledy
Klobásy taliány v řeznictví Matek
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Antonín Matek při kontrole fermentovaných uzenin
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Taliány se ručně vážou.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Většina řezníků Matků byli Antonínové.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Právě se míchá směs na paprikové klobásky.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Tradiční řeznická sekaná
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Do kutru se přidává led, aby se zabránilo ohřívání masa.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Tradiční výrobky se vyrábějí podle receptur z první republiky.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Staré doklady dosvědčující dlouhou tradici řeznického rodu.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Výroční fotografie před výlohou v Kostelci nad Labem
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Staré doklady, které se podařilo Matkovým dochovat po předcích.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Várka anglické slaniny a krůtí šunky připravená pro udírnu
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Anglická slanina se potírá potravinářským barvivem, vypadá pak atraktivněji.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Anglická slanina
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Krůtí šunka
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Taliány se nechávají několik hodin v láku.
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz
Strojní narážení
Autor: Tomáš Cetkovský, iDNES.cz