náhledy
Chlouba podniku – lahodný tatarský biftek servírovaný se salátem a hranolky
Autor: Libor Budinský
Jedno z nejúspěšnějších jídel nového menu – telecí roláda s dýňovým pyré
Autor: Libor Budinský
Milovníci syrového rybího masa mohou ochutnat tatarák z tuňáka.
Autor: Libor Budinský
Specialita ze Sicílie, rýžové "koule" arancini
Autor: Libor Budinský
Chlouba podniku – lahodný tatarský biftek servírovaný se salátem a hranolky
Autor: Libor Budinský
Přes poledne restaurace nabízí zvýhodněné obědové menu.
Autor: Libor Budinský
Zajímavý interiér restaurace Na kopci zdobí fotografie z rodinného archivu majitelů.
Autor: Libor Budinský
Znalci mohou jako digestiv ochutnat některý z archivních koňaků či armaňaků.
Autor: Libor Budinský
Dezert podle michelinského šéfkuchaře – švestkové knedlíky s rumovou zmrzlinou
Autor: Libor Budinský
Zajímavý interiér restaurace Na kopci zdobí fotografie z rodinného archivu majitelů.
Autor: Libor Budinský