náhledy
Na Pankrác se vrací poctivé potraviny. Kluk v akci Filip Sajler tu otevřel tržnici, jejímž srdcem je restaurace. Kolem stolů pak najdete jednotlivé krámky. Od pekařství přes rybárnu a masnu až po květinářství. V rybím obchůdku se nabízí i méně obvyklé speciality.
Autor: Marek Burza
Většinu sortimentu tvoří zachlazené zboží.
Autor: Marek Burza
Srdcem Pankráckého rynku je samoobslužná restaurace.
Autor: Marek Burza
V oddělení ovoce a zeleniny najdete i méně obvyklé zboží.
Autor: Marek Burza
Tato italská rajčata jsou sice dábelsky drahá, ale jsou pěstovaná klasicky na sluníčku, podle toho taky chutnají.
Autor: Marek Burza
Součástí rynku je i květinářství.
Autor: Marek Burza
Chuťovky a pamlsky ve stánku se zeleninou.
Autor: Marek Burza
Když nakoupíte pochutiny, nezapomeňte ani na víno.
Autor: Marek Burza
Kuchyně je otevřená, vše se připravuje před vašima očima.
Autor: Marek Burza
Hned u vchodu vás vítá malé pekařství.
Autor: Marek Burza
Řezníci se už jen jen třásli na první zákazníky. Všechno maso by mělo být z menších chovů. Já jsem si vybral plochá vepřová žebírka na gril.
Autor: Marek Burza
Pankrácký rynek hledejte vedle Arkád v zadní části byznys centra.
Autor: Marek Burza