náhledy
Cestovní gril je neprodyšně zabalený.
Autor: Marek Burza
Součástí balení je i drátěný stojánek.
Autor: Marek Burza
Takto gril vypadá po vybalení.
Autor: Marek Burza
Pomocí ekologického podpalovače je velmi snadné gril zapálit. Tyto “sirky“ ostatně mohou být pomocníkem pro každého mistra BBQ, odpadá použití různých tuhých i tekutých podpalovačů.
Autor: Marek Burza
Teď nezbývá, než počkat asi 10 až 15 minut, než začne uhlí žhnout.
Autor: Marek Burza
Po deseti minutách zhasly plameny, ale na několik minut, než se uhlí pořádně rozhořelo, se nevyhnete troše dýmu.
Autor: Marek Burza
Po 15 minutách už je gril tak horký, že můžete začít s masem. Na gril se najednou vejde tak šest stogramových plátků.
Autor: Marek Burza
Platí stejná pravidla jako u „velkého“ grilování. Nepíchat do masa. Nezapomeňte si přibalit kleště nebo pinzetu.
Autor: Marek Burza
Kolegyně v redakci se v tomto okamžiku už začaly těšit.
Autor: Marek Burza
Kuřecím plátkem nic nepokazíte.
Autor: Marek Burza