náhledy
Peruánské ceviche jsou po dvaceti minutách marinování v limetkové šťávě připravené k servírování.
Autor: Eduardo Miranda
Peruánské ceviche servírujte s vařeným bramborem a listovým salátem.
Autor: Eduardo Miranda
Rybí filet pokrájejte na kostičky. Měli byste je na talířku či pekáčku rozprostřít tak, aby se nepřekrývaly.
Autor: iDNES.cz
Koriandr nasekejte nadrobno.
Autor: iDNES.cz
Do peruánského receptu jsou ideální tyto peruánské papričky rocoto, můžete je ale nahradit chilli papričkami.
Autor: Eduardo Miranda
Eduardo přidává i půlku pálivé papričky aji.
Autor: iDNES.cz
Aby si pálivou dužninou nepotřísnil prsty, přidržuje si Eduardo při krájení papričky vidličkou.
Autor: iDNES.cz
Pokrájené papričky i nasekaný koriandr přidejte ke kouskům ryby.
Autor: iDNES.cz
Přidejte i na kousky pokrájený řapíkatý celer.
Autor: iDNES.cz
Směs ještě přiměřeně osolte.
Autor: iDNES.cz
Vše zalijte čerstvě vymačkanou limetkovou šťávou tak, aby do ní byly kousky ryby ponořené.
Autor: iDNES.cz
Navrch rozprostřete na měsíčky pokrájenou cibuli a dejte zhruba na dvacet minut odležet do chladničky.
Autor: iDNES.cz
Tradiční peruánské ceviche, to je čerstvá syrová ryba marinovaná v limetkové šťávě.
Autor: iDNES.cz