náhledy
Namarinované krevetky mají na grilu získat růžovou barvu, maso by mělo podle šéfkuchaře Martina Černohorského zmatnět.
Autor: Linda Čtvrtečková
Grilované krevetky
Autor: archiv Jacob's Creek
Grilovaná pražma
Autor: archiv Jacob's Creek
Grilované panenky
Autor: archiv Jacob's Creek
Než dáte namarinované pražmy uležet, můžete je ještě vydatně zakápnout olivovým olejem.
Autor: Linda Čtvrtečková
Připravené namarinované pražmy nechte před grilováním uležet tak na dvě hodinky.
Autor: Linda Čtvrtečková
Pražmy stačí grilovat z každé strany tak deset minut.
Autor: Linda Čtvrtečková
Špalíčky z panenky na grilu průběžne otáčejte, ať se pěkně ogrilují ze všech stran. Pět až osm minut by jim mělo stačit.
Autor: Linda Čtvrtečková
Špalíčky z vepřové panenky s tymiánem
Autor: Linda Čtvrtečková
Servírování je na vás, ale přihozením grilované zeleniny (klidně na woku) k pokrájené griloané vepřové panence, nic nezkazíte. Naopak, nepřecpete se masem a nebude vám těžko
Autor: archiv Jacob's Creek
Ananas na grilu otáčejte. Celkem ho grilujte tak pět minut, aby cukr stihl zkaramelizovat.
Autor: Linda Čtvrtečková
I se servírování grilovaného ananasu si můžete pohrát
Autor: archiv Jacob's Creek
Grilovaný ananas je skvělý i v kombinaci s vanilkovou zmrzlinou.
Autor: Linda Čtvrtečková