náhledy
Do tohoto salátu by měla přijít japonská majonéza, která je chuťově jen lehce odlišná od té naší.
Autor: video.iDNES.cz
Japonský bramborový salát se servíruje v mističce a jí se samozřejmě hůlkami.
Autor: YAMATO, Marek Dienstl
Vařené brambory oloupejte a v misce rozmačkejte na kousky.
Autor: video.iDNES.cz
Okurku hadovku rozkrojte, zbavte měkké části se semínky, prosolte a hodinu nechte odležet. Pak z ní vymačkejte veškerou vodu a teprve potom ji přidejte k bramborám v misce.
Autor: video.iDNES.cz
Oloupanou mrkev uvařte a také pokrájejte na drobné kostičky.
Autor: video.iDNES.cz
Zelené jablko oloupejte, zbavte jadřinců a pokrájejte na drobné kostičky.
Autor: video.iDNES.cz
Přidejte natvrdo uvařená a na kostičky pokrájená vajíčka.
Autor: video.iDNES.cz
Promíchejte s majonézou, dochuťte solí a pepřem, pečlivě promíchejte a dejte uležet do lednice.
Autor: video.iDNES.cz
Když budete mít chuť, můžete si sestavit celé japonské menu, včetně smažené ryby a bramborového salátu.
Autor: video.iDNES.cz