náhledy
"Hamachi no saikyo miso yaki" neboli pečený filet ze žlutoocasé ryby marinovaný ve sladkém miso
Autor: YAMATO, Marek Dienstl
"Hamachi no saikyo miso yaki" neboli pečený filet ze žlutoocasé ryby marinovaný ve sladkém miso
Autor: YAMATO, Marek Dienstl
Filet ze žlutoocasé ryby jen očistěte od šupin, kůži nechte.
Autor: video.iDNES.cz
Z pasty miso, saké, sladkého vína a cukru si připravte směs, ve které budete rybu marinovat.
Autor: video.iDNES.cz
Rybí filet naporcujte.
Autor: video.iDNES.cz
Rybí kousky marinujte ideálně přes noc.
Autor: video.iDNES.cz
Marinované filety můžete opékat na mřížce.
Autor: video.iDNES.cz
Z každé strany pečte zhruba pět minut.
Autor: video.iDNES.cz
Z každé strany pečte zhruba pět minut.
Autor: video.iDNES.cz
Servírujte s vtipně naaranžovanou limetkou s kouskem nakládaného kořene lotosu.
Autor: video.iDNES.cz
"Hamachi no saikyo miso yaki" neboli pečený filet ze žlutoocasé ryby marinovaný ve sladkém miso
Autor: video.iDNES.cz
Japonské vánoční menu: nechybí pečená ryba ani bramborový salát. Každý týden vám přineseme další recept.
Autor: YAMATO, Marek Dienstl
V jakémkoliv menu japonské kuchyně je základem kvalitní rýže vařená v rýžovaru.
Autor: YAMATO, Marek Dienstl