náhledy
Zapečená cibulačka s pecorinem podle Kuchařky z ostrova Sardinie voní létem a přitom zahřeje.
Autor: Karolina Konečná
Grilovaný mečoun
Autor: Marek Bartoš
Jídlo casca tvoří dušené vepřové s květákem a zelím. Neotřelá kombinace, kterou si zamilujete nejen na Sardinii.
Autor: Karolina Konečná
Kuchařka z ostrova Sardinie ukazuje gastronomickou tvář Itálie, kterou Češi neznají. Moře a zmrzlina ale k ní neodmyslitelně patří.
Autor: Karolina Konečná
Fotografie z Kuchařky z ostrova Sardinie lákají na těstoviny, ale i zvěřinový guláš nebo koblihy.
Autor: Karolina Konečná
Italská kuchyně si zakládá na těstovinách a čerstvé zelenině. Na Sardinii vás ale čekají i hutnější jídla.
Autor: Karolina Konečná
Kuchařka z ostrova Sardinie ukazuje gastronomickou tvář Itálie, kterou Češi neznají. Moře a zmrzlina ale k ní neodmyslitelně patří.
Autor: Karolina Konečná