náhledy
Kompletní Pohlreichovo menu pro romantické chvíle
Autor: FTV Prima
Studené gazpacho, připravené pěkně nastartovat příjemný večer.
Autor: FTV Prima
Potřebovat budete pořádnou hrst vyzrálých rajčat, které zbavte bubáků, pokrájejte je na větší kusy a vhoďte do nádoby mixéru.
Autor: FTV Prima
Přidejte i nadrobno pokrájenou půlku větší bílé cibule.
Autor: FTV Prima
Přidejte i nadrobno pokrájenou půlku větší bílé cibule.
Autor: FTV Prima
Přihoďte hrst snítek čerstvé bazalky.
Autor: FTV Prima
S citem vše osolte.
Autor: FTV Prima
Na kousky pokrájejte i kus cukety, která polévku pěkně zahustí.
Autor: FTV Prima
Na kousky pokrájejte i pár plátků toustového chleba zbaveného kůrky a také je přihoďte k ostatním ingrediencím.
Autor: FTV Prima
Přidejte přiměřeně vinného octa.
Autor: FTV Prima
Přidejte mletý římský kmín.
Autor: FTV Prima
Přilijte olivový olej.
Autor: FTV Prima
Přidejte i kousek oloupané a pokrájené okurky.
Autor: FTV Prima
Ideální je všechny pokrájené ingredience promíchat a nechat přes noc uležet v lednici, polévka bude rovnou krásně vychlazená a chutě se spojí.
Autor: FTV Prima
Každopádně vše rozmixujte.
Autor: FTV Prima
Buďte trpěliví, ať se rozmixují a spojí všechny ingredience.
Autor: FTV Prima
Výsledkem by měl být hustý krém.
Autor: FTV Prima
Nalijte krém na polévkový talíř, zakápněte olivovým olejem.
Autor: FTV Prima
Dozdobte několika bazalkovými lístky.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich připravuje jehněčí kotletky.
Autor: FTV Prima
Takhle lákavě vypadá hlavní chod: jehněčí na marocký způsob s ratatouille, které byste měli zvládnout připravit i doma.
Autor: FTV Prima