náhledy
Na šéfkuchaři je znát maximální soustředění při aranžování jídla na talíři.
Autor: Filip Śulc
Jídla podávané v michelinské restauraci Maison Clovis v Lyonu ve Francii - Foie gras
Autor: Filip Śulc
Filip Šulc během stáže
Autor: Filip Śulc
Tak toto jsou všichni, kdo se podílejí na chodu restaurace (vpravo vzadu šéfkuchař Clovis).
Autor: Filip Śulc
Tuňák Sashimi
Autor: Filip Śulc
Holub s lanýži, pečenou kapustou, paštikou z drobů
Autor: Filip Śulc
Konfitovaná hruška na víně s čokoládovou zmrzlinou
Autor: Filip Śulc
Krevety na pistáciovém chlebu
Autor: Filip Śulc
V restauraci neexistují moderní objednávkové systémy, kuchaři si vystačí se systémem papírků.
Autor: Filip Śulc
Volno při polední pauze
Autor: Filip Śulc
Dezert s dýní
Autor: Filip Śulc
Kuřecí prsa na houbách a pyré z červené řepy
Autor: Filip Śulc
Tuňák Sashimi s pestem a rajčatovou omáčkou
Autor: Filip Śulc
Pečená kapusta
Autor: Filip Śulc
S posádkou restaurace Maison Clovis
Autor: Filip Śulc
Během stáže se uzavírají přátelství s kolegy, se kterými se kuchař možná potká za dvacet let na opačném konci světa.
Autor: Filip Śulc
Exteriér restaurace Maison Clovis
Autor: Filip Śulc
Mandarinkový dezert se zmrzlinou a konfitovanou mandarinkou
Autor: Filip Śulc
Pohled do kuchyně zezadu
Autor: Filip Śulc
Candát na hráškovém pyré a palačinkou
Autor: Filip Śulc
Každá porce musí být "vymazlená", aby podnik o svou hvězdu nepřišel.
Autor: Filip Śulc
Kuchyň je dost malá, vejdou se do ní jen čtyři kuchaři.
Autor: Filip Śulc
Focení uprostřed běžného denního zmatku
Autor: Filip Śulc
Hosté jsou na prvním místě, pro ně musí být vše dokonalé.
Autor: Filip Śulc
Jídlo podávané v michelinské restauraci Maison Clovis v Lyonu ve Francii
Autor: Filip Śulc
Jídlo podávané v michelinské restauraci Maison Clovis v Lyonu ve Francii
Autor: Filip Śulc
Mořský vlk se sépiemi a dýňovými nočky
Autor: Filip Śulc
Předkrm z mořského ježka
Autor: Filip Śulc
Carpaccio z mušle svatého Jakuba
Autor: Filip Śulc
Polední servis
Autor: Filip Śulc