náhledy
„To není o tom, že by k vám lidi nechodili, protože jste na konci světa. To je kvůli tomu, že to jídlo neodpovídá dnešnímu očekávání lidí,“ má ve Hnačově jasno Pohlreich.
Autor: FTV Prima
Mladičký kuchař už je k šéfovu překvapení vyučený. Ale práci si zjednodušuje, jak může - podle toho také výsledek vypadá.
Autor: FTV Prima
Návod, jak snadno přesolit řízek.
Autor: FTV Prima
Grilovací směs na řízky? Protože to chutná majiteli? "Neexistuje!" vysvětluje šéf.
Autor: FTV Prima
Grilovací směs na řízek nepatří. „Nikdy!“ zdůrazňuje šéf.
Autor: FTV Prima
Šéf v kuchyni u Hanousků nevychází z údivu.
Autor: FTV Prima
Senioři jsou ve Hnačově spokojení. Užívají si procedury a jsou rádi, že jim někdo třikrát denně jídlo připraví a naservíruje.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich si povídá s klientkou Wellness relax centra v Hnačově.
Autor: FTV Prima
„Každý řízek musíš péct, jako by měl být poslední!“ zdůrazňuje šéf, o čem má být poctivá kuchyně. Z friťáku ještě opravdu dobrý řízek nikdo nevytáhl.
Autor: FTV Prima
Na skutečný fofr nejsou v téhle kuchyni zvyklí, ukáže zátěžový test. Při něm musí pan Hanousek spolknout oprávněné připomínky od hostů a uznat, že na tvrdou roštěnou nebo vysušené kuře těžko někdo přijde znovu. Ani místní.
Autor: FTV Prima
Na skutečný fofr nejsou v téhle kuchyni zvyklí, ukáže zátěžový test. Při něm musí pan Hanousek spolknout oprávněné připomínky od hostů a uznat, že na tvrdou roštěnou nebo vysušené kuře těžko někdo přijde znovu. Ani místní.
Autor: FTV Prima
Kde je v téhle kuchyni zakopaný pes, o tom má šéf celkem jasno.
Autor: FTV Prima
Přípravy podle šéfa tvoří 90 % práce v kuchyni, jen desetina pak vlastní vaření.
Autor: FTV Prima
Wellness kuchyně nemusí být úplně dietní, ale má být o kvalitních surovinách a o chuti.
Autor: FTV Prima
Wellness kuchyně nemusí být úplně dietní, ale má být o kvalitních surovinách a o chuti.
Autor: FTV Prima
Paní Hanousková, duše wellness procedur rodinného podniku, a patnáctiletá dcera, která už rodičům v podnikání také pomáhá.
Autor: FTV Prima
I servírování je na jednu stranu věda a umění prodat to dobré, na druhou není nic jednoduššího.
Autor: FTV Prima