náhledy
Brambory pečené ve slupce: slupka potřená tukem pěkně zezlátne a zesílí vůni brambor.
Autor: Martin Kuciel
Vlevo syrové hranolky, uprostřed předsmažené a vpravo po finálním dopečení
Autor: Martin Kuciel
Nejběžnější úpravy ve fázi za syrova
Autor: Martin Kuciel
Porovnání různých typů brambor podle sezony, ve které jsou k dostání
Autor: Martin Kuciel
Přímé opékání na tuku: uvařené brambory před opékáním nechte chvíli odstát a vyschnout. Jen tak se opečou krásně dozlatova.
Autor: Martin Kuciel
Lis na brambory je k bramborám nejšetrnější. Nejlepší volba pro kaši i bramborové těsto.
Autor: Martin Kuciel
Bramborová kaše v různých stádiích vyšlehanosti
Autor: Martin Kuciel
Množství mouky na těsto nejlíp trefíte, pokud začnete s bramborami v tenké vrstvě. Bramborové těsto je velký jedlík mouky a dokáže jí vstřebat velké množství. Čím víc mouky ale přidáte, tím bude bramborové těsto po uvaření tužší.
Autor: Martin Kuciel
Co všechno uděláte z bramborového těsta.
Autor: Martin Kuciel