Personál restarace hotelu Zámek v Havířově není zvyklý na velký frmol.
FTV Prima
Chvílemi se šéf tentokrát necítí dobře už jen z toho důvodu, že je celé té šílené snahy součástí.
FTV Prima
Chřest vyhlížející na talíři jako párek v rohlíku šéfa upřímně pobavil.
FTV Prima
Masová směs z mraženého masa už mu tak zábavná nepřipadala.
FTV Prima
Havířovský hotel Zámek má potenciál, nemusel by být ztrátový: má restauraci, ubytovací kapacitu, obřadní síň...
FTV Prima
Havířovský hotel Zámek potenciál má, personál ho ovšem musí brát za svůj, jinak to nemůže fungovat.
FTV Prima
Pohlreich předvádí šéfkuchaři, jak málo stačí, aby člověk připravil z kvalitních čerstvých ingrediencí opravdu dobré jídlo.
FTV Prima
Pohlreich předvedl, jak připravit šťavnatý steak, čerstvý salát či kvalitní těstoviny. A opět zdůraznil, že nejdůležitější ze všeho je v restaurační kuchyni příprava. Dál už je to na personálu Zámku, jak si s tím poradí.
FTV Prima
Šéfkuchař nemůže podle šéfa argumentovat tím, že kdyby bylo na něm, dělal by všechno jinak.
FTV Prima
Kuchyň na Zámku nemá ideální organizaci, I proto, že je na jiném patře než restaurace a jídlo se vozí výtahem.
FTV Prima
Pan radní si jako jednatel vysvětluje s paní provozní, kdo by měl těm děckám - tedy personálu - šéfovat.
FTV Prima
Paní radní přiběhne za šéfem až na nádražní perón, aby mu přinesla na ochutnání, co šéfkuchař řeckého původu připravil podle svých představ.
FTV Prima
Při zátěžovém testu pomáhá obsluhovat i paní radní. Bez jídelního lístku se ale hostům těžko objednává.
FTV Prima
I provozní během zátěžového testu vidí, že organizace v její restauraci nestojí za nic.
FTV Prima
Zdeněk Pohlreich proniká s místním šéfkuchařem a provozní do tajů zámecké kuchyně v Havířově.