náhledy
Pozor, do marinády na cikánský řízek sůl nepatří, zdůrazňuje Pohlreich.
Autor: Prima TV
Bůček pokrájejte na plátky a naklepejte vlastní rukou.
Autor: FTV Prima
Plátky jen opepřete, na sůl zapomeňte.
Autor: FTV Prima
Marinádu připravte ze sojové omáčky, několika lžic rajského protlaku a lžíce hořčice.
Autor: FTV Prima
Přidejte přiměřené množství černého piva a promíchejte.
Autor: FTV Prima
Pak do marinády ještě vmíchejte nadrobno pokrájenou feferonku i s rozumným množstvím pálivých semínek.
Autor: FTV Prima
Připravené plátky bůčku naložte do marinády.
Autor: FTV Prima
Připravené plátky bůčku naložte do marinády a dejte do chladna odležet.
Autor: FTV Prima
Rozpálený gril nejdříve otřete špekovou kůží a šup na něj s plátky marinovaného bůčku.
Autor: FTV Prima
Zbylou pivní marinádu přelijte na pánvičku.
Autor: FTV Prima
Marinádu přihoďte buď k masu na gril, nebo na plotýnku a správně "vypečte", potřete pak s ní grilované plátky.
Autor: FTV Prima
Pokud máte velký gril a další naložené maso, můžete je grilovat je společně.
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich opět griluje a začne rázně. Mimo jiné cikánskými řízky z bůčku naloženého do pivní marinády.
Autor: FTV Prima