náhledy
Křupavé crostini s grilovaným lilkem, rajčaty, mozzarelou a ančovičkami. A samozřejmě nezbytnými bylinkami a olivovým olejem.
Autor: FTV Prima
Pohreichova chuť do grilování je nakažlivá, takže máte pocit, že vám připravované lahůdky voní až pod nos. To je na Rozpal to šéfe! asi nejpřitažlivější.
Autor: FTV Prima
Lilek pokrájejte na kolečka, osolte a nechte tzv. vypotit. Pak otřete vodu, kterou sůl vytáhla, opepřete a šoupněte na gril.
Autor: FTV Prima
Ciabattu podélně rozkrojte a pokapejte olivovým olejem, který po pečivu pěkně rozetřete, bude chutnější.
Autor: FTV Prima
Nadrobno pokrájejte červenou cibuli a dva stroužky česneku a dejte restovat na olivovém oleji na pánvičku na gril.
Autor: FTV Prima
K cibulce a česneku přidejte rajčata pokrájená na kolečka.
Autor: FTV Prima
Pár ančoviček oddělte od sebe a zalijte na chvíli vodou - vytáhne z nich přebytečnou slanost.
Autor: FTV Prima
Vodu z ančoviček po chvíli slijete a použijete je na dozdobení topinky. Skvěle je dochutí.
Autor: FTV Prima
Jakmile rajčata změknou, stáhněte pánev z grilu, rajčata pomačkejte a vyberte slupky, které z nich sklouznou.
Autor: FTV Prima
Grilovaný lilek pokrájejte nadrobno, přidejte na pánev s rajčaty, promíchejte a podle potřeby směs dochuťte solí.
Autor: FTV Prima
Mozzarelu natrhejte na kousky a dochuťte pár kapkami olivového oleje a čerstvě mletým pepřem.
Autor: FTV Prima
Vodu z ančoviček slijte a roztrhejte je na menší kousky. Mezitím na grilu opečte připravenou ciabattu.
Autor: FTV Prima
Voňavou teplou směs lilku s rajčaty naneste na opečenou ciabattu.
Autor: FTV Prima
Topinku dozdobte kousky ochucené mozzarely a přidejte pár kousků ančoviček.
Autor: FTV Prima
Křupavá voňavá topinka plná chutí v detailu.
Autor: FTV Prima