náhledy
Ve šlehačkové lahvi je to tajemství. Díky ní připravíte z jogurtu, smetany a kokosového mléka výbornou pěnu na snídaňové müssli.
Autor: Prima TV
Aby se čerstvé domácí mussli pěkně rozvonělo, patří do trouby.
Autor: Prima TV
Recept na domácí křehké a voňavé müssli šéf také prozradí.
Autor: Prima TV
Jogurt je základem nadýchané espumy určené na müssli.
Autor: Prima TV
Espumu na snídaňové mussli připravíte z jogurtu, kokosového mléka a šlehačky.
Autor: Prima TV
Tyto tři ingredience nejprve promíchejte v misce a pak nalijte do šlehačkové lahve.
Autor: Prima TV
Šlehačkovou lahev protřepejte a pěnu naneste na müssli v mističce.
Autor: Prima TV
S lehkou nadýchanou pěnou si müssli dáte s větší chutí, navíc dostanete do těla i potřebné tuky.
Autor: Prima TV
Espuma je pěna, kterou můžete jakkoliv ochutit. Této dává chuť kombinace smetany a kokosového mléka.
Autor: Prima TV
A máte snídani jak víno.
Autor: Prima TV
Snídaně s porcí šlehačky, to je příjemné hubnutí podle šéfa.
Autor: Prima TV
Snídaně s porcí šlehačky, to je příjemné hubnutí podle šéfa.
Autor: Prima TV