náhledy
Francouzské tousty voní skořicí a jablky a dát si je můžete jako dezert či sladkou snídani.
Autor: FTV Prima
Dvě vajíčka rozšlehejte.
Autor: FTV Prima
Přidejte trochu mléka na zředění.
Autor: FTV Prima
Případně trochu oslaďte cukrem.
Autor: FTV Prima
A ochuťte skořicí.
Autor: FTV Prima
Jablko oloupejte a zbavte jadřince.
Autor: FTV Prima
A pokrájejte na kostičky.
Autor: FTV Prima
Kostičky jablek orestujte na lžíci přepuštěného másla.
Autor: FTV Prima
Přidejte lžičku medu a stáhněte na mírnější oheň.
Autor: FTV Prima
Jablka nechte karamelizovat a změknout.
Autor: FTV Prima
Jablka nakonec ještě dochuťte šťávou z citronu.
Autor: FTV Prima
Kůrky z toustového chleba můžete okrojit, šéfovi to připadá elegantnější.
Autor: FTV Prima
Tousty překrojte na trojúhelníčky a vajíčka ještě jednou trochu našlehejte.
Autor: FTV Prima
Tousty do rozšlehaných ochucených vajíček pěkně z obou stran namočte.
Autor: FTV Prima
Tousty opečte na lžíci přepuštěného másla.
Autor: FTV Prima
Tousty opečte na lžíci přepuštěného másla.
Autor: FTV Prima
Tousty opravdu poctivě propečte, hlavně kvůli syrovým vajíčkům.
Autor: FTV Prima
Servírujte s karamelizovanými jablky, můžete poprášit moučkovým cukrem.
Autor: FTV Prima
Francouzský toust jako ideální zimní dezert: teplý, s jablky a se skořicí.
Autor: FTV Prima