náhledy
Klasický bramborový salát na tři způsoby
Autor: iDNES.cz
Den předtím si uvařte brambory nejlépe typu A ve slupce. Pak nakrájejte na kostičky.
Autor: Marek Burza
Šéfkuchař Radek David vykrajuje žloutky zvlášť. Bílky nakrájí na kostičky.
Autor: Marek Burza
V oleji žloutky pak rozdrtí na hmotu a přidá ji do hromady ostatních surovin, které čekají na promíchání.
Autor: Marek Burza
Cibuli nakrájejte na drobné kostičky. Pro delší dobu spotřeby není špatné ji pak oblanšírovat.
Autor: Marek Burza
Lák z okurek jako základ každého salátu
Autor: Marek Burza
Pokud máte šanci, použijte na míchání rukavice. Nevnesete tak do salátu bakterie, a tím prodloužíte trvanlivost salátu.
Autor: Marek Burza
Odlehčená varianta jen s olivovým olejem
Autor: Marek Burza
Lehká varianta jen s olejem
Autor: Marek Burza
Klasický bramborový salát podle českého „střihu“
Autor: Marek Burza
Sami si určíte poměr, kolik majonézy, zakysané smetany nebo jogurtu do salátu dáte.
Autor: Marek Burza
Když dáte „pojidla“ více, nemusíte se lekat. Brambory sají a do druhého dne bude salát sušší.
Autor: Marek Burza