náhledy
Klasická česká štědrovečerní rybí polévka
Autor: Martin Kuciel
Začněte výrobou rybího vývaru, kde zužitkujete všechny zbytky z porcování kapra.
Autor: Martin Kuciel
Rybí vývar se nemusí dlouho vařit, stačí mu jen půlhodinka.
Autor: Martin Kuciel
Na másle orestujte nadrobno nakrájenou zeleninu, pak přidejte i cibuli.
Autor: Martin Kuciel
Pak přidejte mouku a nechejte zazlátnout.
Autor: Martin Kuciel
Pak zalijte vývarem.
Autor: Martin Kuciel
Promíchejte a přidejte mlíčí a jikry.
Autor: Martin Kuciel
Nechejte 15 minut provařit.
Autor: Martin Kuciel
Mezitím si na másle můžete opéct krutony.
Autor: Martin Kuciel
Až bude polévka provařená, přidejte obrané maso z vývaru a petrželku.
Autor: Martin Kuciel