iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Máslo pomalu rozpouštějte.
Cuketka.cz
Po rozpuštění by mělo mít teplotu asi 100 °C.
Cuketka.cz
Mixovat začněte za studena.
Cuketka.cz
Pomalu vlévejte rozpuštěné máslo.
Cuketka.cz
Svazek čerstvého chřestu pěkně vrže. Pazochy jsou pevné a při ohnutí se lámou. Chřest na řezu pouští sladkou lepkavou šťávu.
Cuketka.cz
Nahoře je chřest grilovaný na mřížce grilu, dole opečený přímo na rozpálené plotně.
Cuketka.cz
Opečení na tuku chřestu svědčí. A nebojte se na to jít rychle a zprudka.
Cuketka.cz
Holandská omáčka je nedílnou součástí podávání chřestu, jehož sezona právě začala.
Cuketka.cz
Související články
VIDEO: Domácí majonézu na salát vyrobíte tyčovým mixérem za pár vteřin
Nadbytečné máslo nenechte zkazit. Přepusťte ho a využívejte každý den
Slavné kuchařce od Childové trvalo padesát let, než vyšla. Stojí za to
VIDEO: Ze sýrové krusty si můžete podle Pohlreicha spíchnout slipy