náhledy
Uskladněné ovoce průběžně kontrolujte, jestli se nekazí.
Autor: Profimedia.cz
Veškeré potraviny se mají skladovat v uzavřených nádobách, jinak odpařováním zvyšují vlhkost v prostoru chladničky a tvoří se nežádoucí námraza.
Autor: Profimedia.cz
Jablka obsahují až 30 % pektinu, tedy účinné vlákniny
Autor: Profimedia.cz
Podzimní jablka nabízejí spoustu možností zpracování
Autor:
Jablka v sušičce ovoce
Autor:
Jablkový koláč se skořicí
Autor: Profimedia.cz
Štrúdl krok za krokem - 1. Oloupeme jablka, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky
Autor: Archiv
Ilustrační snímek
Autor: Archiv
Ilustrační snímek
Autor:
Kupované brambory se prodraží
Autor:
Zdravé brambory
Autor:
Sklizeň brambor
Autor:
Špatné ukladnění způsobí naklíčení brambor
Autor:
Kombinace některých druhů zeleniny a ovoce urychluje zrání
Autor: Profimedia.cz
Mrkev skladujte v písku
Autor: Profimedia.cz
Nic nenahradí sklep při skladování zeleniny
Autor: Profimedia.cz
Police pomůžou uskladnit zeleninu
Autor: Profimedia.cz
Na trzích jde ovoce i zelenina rychle na odbyt, proto není potřeba je třídit
Autor: Profimedia.cz
Očištění cibule přd zimním uskladněním
Autor: Profimedia.cz
Jablka nekombinujte s bramborami
Autor: Profimedia.cz
Skladujte zeleninu v suchu a tmě
Autor: Profimedia.cz