náhledy
Rozdělání ohně
Autor: Petr Čuban
Rozdělání ohně
Autor: Petr Čuban
Ze začátku přikládáte menší polínka.
Autor: Petr Čuban
A masíčko může na rozpálený gril.
Autor: Petr Čuban
Při grilování na žulovém kamenu se maso naštěstí nemusí tolik hlídat, ale otočit ho musíte.
Autor: Petr Čuban
Než na rozpálený kámen položí maso, potře Tereza žulový kámen lehce olejem.
Autor: Petr Čuban
Ani poměrně silné plátky brambor nejsou pro rozpálený kámen problém.
Autor: Petr Čuban
Milujete volská oka? Na rozpáleném kameni je to otázka chviličky.
Autor: Petr Čuban
Uděláte na něm maso, zeleninu...
Autor: Petr Čuban
Kovový zahradní gril s žulovým kamenem vyrobil na přání kamarád.
Autor: Petr Čuban
Žulový kámen silný 4 centimetry krásně drží teplo. Častým používám už lehce zčernal, což ale majitelce vůbec nevadí.
Autor: Petr Čuban
Posuvnými bočními dvířky se reguluje přívod vzduchu k ohništi.
Autor: Petr Čuban
Festovní kovová konstrukce grilu by měla něco vydržet.
Autor: Petr Čuban