náhledy
Za příznivého počasí můžete na přelomu března a dubna v teplejších oblastech vysazovat naklíčené či v květnících předkořeněné brambory.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Za příznivého počasí můžete na přelomu března a dubna v teplejších oblastech vysazovat naklíčené či v květnících předkořeněné (na snímku) brambory.
Autor: www.e-knihovnicka.cz
Kuchyňskou zahradu plnou bylinek a čerstvé zeleniny, které jsou kdykoliv po ruce, si podle průzkumu přejí hospodyňky po celém světě.
Autor: Svaz zakládání a údržby zeleně
Čínská vodnice, odrůda PRIMERA.
Autor: SEMO
Rajčata vypěstujete i v paneláku: sadbu za oknem, plody následně na balkóně.
Autor: Profimedia.cz
Rajčata vysazená ve fóliovníku
Autor: ČZU
Takto má vypadat kvalitní sadba: zdravé a silné sazenice, které není problém přesadit a pak se o ně s láskou starat (stánek sdružení Kokoza, zásobený ze zahradnictví Líbeznice).
Autor: Martina Čermáková
Jahody můžete na balkoně pěstovat i v závěsné nádobě.
Autor: Martina Čermáková
Květináč čerstvě osazený na přelomu března a dubna: stáleplodící jahodníky v kombinaci s cibulkou, která je chrání je proti houbovým chorobám. Sadbu jsme doplnili vysetím salátu polníčku a lichořeřišníce. Než vyrostou, pokvetou v květináči drobnokvěté macešky.
Autor: www.kokoza.cz
Jahodníkům se v nádobách daří. Na obrázku je stáleplodící jahodník odrůdy ´Mara de Bois´.
Autor: Anita Blahušová
Sazenice salátu, který se sklízejí postupně, po jednotlivých listech, a zase dorůstají.
Autor: Martina Čermáková
Vertikální pěstování v paletě "naplněné" substrátem: stačí si vytvořit sázecí otvory a osadit je.
Autor: Martina Čermáková
Jedlá chryzantéma (odrůda maiko) má jemné listy bohaté na vitamíny, minerály a silice. Přidává se do salátů, vhodná je i jako příloha k masu.
Autor: SEMO
Mizuna má vysoký obsah vitamínu C, draslíku a vápníku, listy jsou ideální do salátů i na dušení
Autor: SEMO
Mibuna
Autor: SEMO