náhledy
Jidášovo ucho (houby úplně vpravo), šnytlík, medvědí česnek, mladé kopřivy, plicník a další bylinky na čaje i do kuchyně můžete právě na jaře přinést z lesa.
Autor: Pavel Šustr
"Zleva nahoru a doprava: devětsil lékařský, devětsil bílý, šnytlík neboli pažitka, prvosenka jarní a listy medvědího česneku. V druhé řadě pak mladé kopřivy a plicník lékařský, vpravo na talíři Jidášovo ucho," popisuje houbař Pavel Šustr své jarní úlovky.
Autor: Pavel Šustr
"Jidášovo ucho je ideální do masových směsí a výborně chutná v kombinaci s bramborákem," radí nadšený houbař.
Autor: Pavel Šustr
Jidášovo ucho je zimní houba, ale dá se stále ještě najít.
Autor: Pavel Šustr
Jidášovo ucho i po tepelném zpracování zůstane křupavé.
Autor: Pavel Šustr