náhledy
Rybí maso je pro grilování ideální, protože je poměrně rychle upečené. Ryby lze porcovat na filety nebo podkovy, ale můžete je grilovat i celé.
Autor: Petr Stupka
ilustrační snímek
Autor: Mountfield
Ryba na grilu nezklame.
Autor: Petr Stupka
Kapr s bramborami, zeleninou a bylinkami, grilovaný v papilotě.
Autor: Petr Stupka
Grilovaný pstruh s citrony
Autor: Stockfood.cz
Filet podélně rozpůlte
Autor: Marek Burza
Pečené rybí filety s bramborami a zeleninou
Autor: Isifa/Stockfood
Grilované sardinky
Autor: Profimedia.cz
Grilovaná makrela a pikantní krevety
Autor: Archiv MF DNES
Grilovaná ryba se zeleninou
Autor: In Images
Grilovaný steak z lososa s vařenou kapustou
Autor: Stockfood.cz
Grilovaný kapr
Autor:
Grilovaný lilek s rajčaty a mozzarellou
Autor: MF DNES
Grilovaný pstruh
Autor: MF DNES
Kokosové brikety jsou zuhelňatělé slupky, které využijete ke grilování
Autor: www.kokosovebrikety.cz
Grilování s kokosovými briketami
Autor: www.kokosovebrikety.cz