náhledy
Pstruh po mlynářsku s pečenými rajčaty. Stejně jako jakákoliv jiná sladkovodní ryba připravená po mlynářsku, má krásně křupavou kůrčičku.
Autor: www.rybadomaci.cz
Ryba obalená v mouce, připravená ke smažení.
Autor: Profimedia.cz
Pstruh obecný
Autor: profimedia.cz
Pstruh obecný
Autor: profimedia.cz
Pstruh duhový
Autor: profimedia.cz
Grilovaný pstruh s citrony
Autor: Stockfood.cz
Pstruha oškrábejte
Autor: Marek Burza
U pstruha začněte také od hřbetu
Autor: Marek Burza
Pstruh
Autor: Shutterstock
Pečený pstruh
Autor: Isifa/Stockfood
Pórkový krém s kousky uzeného pstruha
Autor: Isifa/Stockfood
Rolky ze pstruha se smetanovým sýrem s bylinkami
Autor: Dalibor Puchta , iDNES.cz
Pečený pstruh se slaninou, šalotkou a rozmarýnem
Autor: In Images
Grilovaný pstruh
Autor: MF DNES
Kapra utřete od slizu
Autor: Marek Burza
Kapr 18,5 kg
Autor: Jan Opatřil
Kapra si zamilujete, jen se ho naučit připravit.
Autor: Profimedia.cz
Kapr, ryba domácí.
Autor:
Grilovaný kapr
Autor:
Štika obecná
Autor: profimedia.cz
Štika obecná (Esox lucius) - detail
Autor: Profimedia.cz
Štika obecná (Esox lucius) - detail
Autor: Profimedia.cz
Štika na talíři
Autor: Profimedia.cz
Lín obecný
Autor: profimedia.cz
Candát obecný
Autor: profimedia.cz
Candát obecný
Autor: profimedia.cz
Candát s hříbky
Autor: Isifa/Stockfood
Candát - Autorka, které je 10 let, tohoto candáta ulovila večer před vysvědčením. Měřil 72 cm.
Autor: Jana Kazimírová
Logo propagační kampaně Ryba domácí, spolufinancované z Evropského rybářského fondu, jejímž cílem je podpořit spotřebu tuzemských sladkovodních ryb a výrobků z nich.
Autor: www.rybadomaci.cz