Letní grilování - video

Hovězí steak je na grilu králem. Zkusili jsme ho s chimichurri i lingotto

12. srpna 2023

Daniele Govoni se účastní soutěží v grilování po celém světě a v Praze předvádí své umění v...

Neapolskou pizzu klidně zvládnete i na grilu. Vyzkoušeli jsme tři druhy

22. července 2023

Italský mistr grilu Daniele Govoni vám v dnešním dílu akademie ukáže velmi jednoduchý a osvědčený...

Barbecue kotleta je úžasná delikatesa, zvlášť když přidáte houbovou omáčku

8. července 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám profesionální mistr grilu Daniele Govoni ukáže, jak si doma...

Zapomeňte na bramborové chipsy. Vyčarujte je z bůčku a na grilu

10. června 2023

V dnešním dílu grilovací akademie vám její průvodce David Kubricht ukáže, jak na grilované chipsy z...

Trhané maso by vás dávat do koblihy nenapadlo. A přece to dohromady hraje

27. května 2023

Nedaleko Nepomuku najdete Sochorův statek, kde vám v dnešním dílu grilovací akademie naši průvodci...

Udělejte na grilu pravá křidélka Buffalo. Kůrku jim dodá kypřicí prášek

13. května 2023

Stejně jako si Čech k pivu objedná utopence nebo nakládaný hermelín, jsou pro typického Američana...

Zkuste grilovaný čínský bůček Char Siu a už nikdy ho nebudete chtít jinak

6. května 2023

Bůček můžete připravit na sto způsobů. Rozhodně byste si však neměli ujít variantu, která se...

Rozpalte jarní grilovací sezonu marinovaným lososem v asijském stylu

29. dubna 2023

Lososa, jednu z nejoblíbenějších ryb, můžete udělat na pánvi, v troubě i na grilu. Zkuste ho jednou...

Mistři grilu ukážou, jak na ikonický burger Juicy Lucy se sýrem

4. února 2023

Tvrdí se o něm, že je nejlepším burgerem v Americe, protože v sobě spojuje ideální poměr masa a...

Vinná klobása a italská salsiccia jsou sestry. Vyrobte je zgruntu od střívka

18. prosince 2022

V Česku nesmí o Vánocích na svátečním stole chybět tradiční vinná klobása, v Itálii zase jejich...

Tři druhy sendvičů uděláte na grilu na jeden zátah. Tip na předvánoční party

5. prosince 2022

Chystáte se ještě před Vánoci uspořádat sešlost s přáteli a nevíte, jaké pohoštění pro ně...

Grilované masové koule ponořte do omáčky z rajčat. Přelstíte podzim

6. listopadu 2022

Sychravé podzimní počasí přímo vybízí k rozpálení grilu a přípravě vydatného pokrmu. S mistrem...

Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to

22. října 2022

Jak na pořádný barbecue bůček? Jaké suroviny zvolit k přípravě příloh? Proč je důležité si jídlo...

Rozpálil gril uprostřed Vltavy a ukázal, jak na pravá americká žebra

8. října 2022

Seriál Dnešní díl Akademie Grilování bude tak trošku netradiční. Konec léta si okořeníme projížďkou na...

Vepřová panenka se nikdy neomrzí. Zkuste ji na grilu s omáčkou v rytmu Asie

17. září 2022

Objevte rozmanité chutě Asie. V dalším dílu Grilovací akademie si s našimi průvodci ugrilujeme...

Vraťte se do prázdnin. Vyzkoušejte na grilu mořské plody s japonskou omáčkou

11. září 2022

Seriál K české grilované klasice to má daleko, ale jako připomenutí odcházejícího léta si v dalším dílu...

Na francouzské kuře s ghíčkem, dá mu další chuť, radí Grilovací akademie

13. srpna 2022

Seriál Jižní Francie a severní Čechy se setkaly v Grilovací akademii. David Kubricht alias pipMaster a...

Zkuste asijské chutě. Grilovací akademie vás naučí indický špíz tandoori

23. července 2022

Římský kmín, garam masala, kurkuma, čerstvý koriandr nebo indické koření chunky chaat masala. A...

Ochutnejte pstruha marinovaného v bourbonu. Tajný tip Grilovací akademie

16. července 2022

Seriál Čerstvá ryba, kvalitní zelenina, dobrý destilát a samozřejmě výkonný gril. To vše dohromady vytvoří...

Ohořelé dřevo ve zmrzlině a lívance na tálu. To je jiné letní grilování

23. června 2022

Seriál Sezona grilování je tady, nad ohněm se dá kromě masa, ryb či zeleniny připravit i sladký dezert....

Hovězí steak s koprovkou na grilu. Divili byste se, jak ta kombinace funguje

18. června 2022

Seriál Rozžhavte grily, velí zlepšující se počasí. V letošní Grilovací akademii ukážeme některé méně...

Než rozpálíte gril. Jaké maso vybrat a na co si dát pozor

18. června 2022

Prázdniny jsou doslova za rohem a většina z nás se nemůže dočkat, až se s rodinou či přáteli...

Bábovka na grilu? Pro Ivetu Fabešovou to není žádný problém

9. června 2021

Cukrářka Iveta Fabešová v dalším dílu show Zdeňka Pohlreicha Rozpal to, šéfe! přijala výzvu, jak si...

Trošku hořká, sladká i kyselá. Podle Pohlreicha jsou taková křídla bomba

26. května 2021

Mořské plody s avokádovou omáčkou, uzený lilek nebo vdolky na grilu jste mohli vidět v dalším díle...

Těsto musí prdlat. Pohlreich se učil grilovat čajové koláčky s povidly

19. května 2021

Iveta Fabešová v pořadu Rozpal to, šéfe! opět přesvědčovala, že se současným grilem lze zacházet...

Pohlreich předvedl tanec s quesadillou, připravil ji na grilu

28. května 2019

Mexická quesadilla je jednoduchý tradiční pouliční pokrm. Ale když to má při vaření odsýpat a...

Kuře v jogurtu podle Pohlreicha. Ozvláštnil ho kurkumou a chilli

21. května 2019

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich jako by naslouchal fanouškům a od poměrně drahého hovězího masa se...

Zálesácký chleba zvládnete snadno i na grilu v polních podmínkách

8. května 2019

Není to sice tradiční kvasový chléb, ten jen tak někdo nezvládne a jeho příprava potřebuje daleko...

Pro odlehčení si dejte zapečený lilek s kozím sýrem a medem, radí šéf

4. června 2018

Maso vládne většině grilovaček u nás, ale i to se přejí. Naučte se víc počítat se zeleninou a...

Z krůtího stehna vykouzlíte špízy na gril za chvilku. Podle Pohlreicha

28. května 2018

Krůtí stehna mají vynikající maso a nejsou drahá, navíc z nich můžete dostat libové kousky na špízy...

Nebojte se krevet na grilu, s Pohlreichem je to geniálně jednoduché

7. května 2018

Pokud jste ještě krevety grilovat nezkoušeli, nebojte se. Ve specializovaném obchodě, nebo třeba v...

VIDEO: Přejedli jste se při grilování masa? Nezapomeňte ho zajíst ananasem

5. srpna 2017

Šéfkuchař Vojtěch Kalášek pracující na britské ambasádě má ohromnou výhodu. V zahradě...

Jak grilovat kukuřičný klas, sezonní výživovou bombu. A jak ho vybírat

3. srpna 2017

Grilovat jen tak v alobalu, nebo v hávu vlastních listů? Vyberte si sami. Návod z rubriky „Vaříme...

Natrhejte si plecko a máte úžasné pohoštění pro všechny kamarády

16. června 2017

Vepřové plecko nemusíte používat jen na guláš či výpečky, zkuste z něj dlouhým pečením vyrobit...

Pečená jablka s mandlemi a rozinkami jsou nepřekonatelná tečka na závěr

12. června 2017

Sladká tečka, kterou připravil Zdeněk Pohlreich v pořadu Rozpal to, šéfe! je zároveň i tečkou za...

VIDEO: Na pomalu pečený bůček či kachní prsa je ideální peletkový gril

7. června 2017

Dlouhé úpravy masa na grilu jsou čím dál populárnější. A když se spojí i se zauzením, je specialita...

Krmítko v americkém Ohiu