náhledy
Pohlreichův salát z hlívy ústřičné, se zeleninou a bylinkami.
Autor: FTV Prima
Srnčí na víně jako podzimní delikatesa podle šéfkuchaře.
Autor: FTV Prima
Pohlreichova sekaná ze zajíce
Autor: FTV Prima
I jablečný koláč z lineckého těsta je na podzimní menu ideální.
Autor: FTV Prima
Houby k podzimu patří a klidně sáhněte třeba po hlívě ústřičné.
Autor: FTV Prima
Křehkou čerstvou hlívu pokrájejte třeba na plátky.
Autor: FTV Prima
Hlíva musí dostatečně změknout, průběžně ji míchejte. Zlehka.
Autor: FTV Prima
Podle potřeby houby promíchávejte, případně přidejte olej, hlíva přece jen trochu saje.
Autor: FTV Prima
Hlívu trpělivě restujte, aby pěkně změkla.
Autor: FTV Prima
Celerový řapík pokrájejte na kousky.
Autor: FTV Prima
Pokrájejte i cibulku.
Autor: FTV Prima
Oloupaný stroužek česneku nejprve rozmáčkněte plochou nože, pak ještě nasekejte nadrobno.
Autor: FTV Prima
Oloupaný stroužek česneku nejprve rozmáčkněte plochou nože, pak ještě nasekejte nadrobno.
Autor: FTV Prima
K hlívě po chvíli přidejte i pokrájenou zeleninu (mrkev, řapíkatý celer, stroužek česneku a červenou cibulku) a restujte je společně.
Autor: FTV Prima
K dostatečně orestované hlívě a zelenině přidejte posekané čerstvé bylinky.
Autor: FTV Prima
Šéfkuchař připravuje marinádu na salát z hlívy ústřičné.
Autor: FTV Prima
Dresink připravte z trochy balsamikového octa, olivového oleje, soli, čerstvě mletého pepře a čerstvé citronovové šťávy.
Autor: FTV Prima
Snítky čerstvých bylinek (bazalky, petrželové natě, případně oregána) nasekejte na kousky a přidejte do salátu až nakonec.
Autor: FTV Prima
Hotový salát na pánvi polijte dresinkem a promíchejte.
Autor: FTV Prima
I podzimní kuchyně může být voňavá a plná čerstvých bylinek.
Autor: FTV Prima