Pět kroků, jak si snadno a v poklidu poradit s kynutým těstem
Práce s kynutým těstem sice vyžaduje čas a trpělivost, ale když se s ním seznámíte blíž, nejspíš...
Tato jídla se původně neměla povést, přesto se nakonec stala slavnými
Příprava dobrého jídla vyžaduje nejen trpělivost, ale především pochopení každé složky a každého...
Mleté maso zamotalo mnoha mistrům grilu hlavu. Vyřazovala však pizza
Soutěž amatérských kuchařů Česko na grilu na Primě se přehoupla do druhé poloviny. Hlavním úkolem...
Na grilu připravíte nejen flank steak s chimichurri, ale i žitný chléb
Na Hobby začínáme nový seriál Hoď to na gril. Ve dvanácti epizodách předvedou excelentní kuchaři to...
Byla dřív jídla v restauracích poctivější? Jak se v minulosti stravovalo
Pivo nebo dršťková polévka za dvě koruny, guláš za šest. K tomu talíře a ubrusy s logem RaJ....
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Fotovoltaika na jarní technické: Co zvládnout sám a kdy jít za odborníky?
Pro fotovoltaické panely nastalo jaro, ač teď ještě panuje nevlídné počasí. Stejně jako potřebuje...
Žádná mřížka ani pánev. Steak lze připravit přímo na rozpálených uhlících
V pořadu Česko na grilu na Primě se objevila neobvyklá výzva. Připravit hovězí steak přímo v ohni....
Jediné kuře a rázem máte s minimálními náklady oběd pro početnou rodinu
Vyplatí se koupit kuře v celku a naporcovat si ho sami, protože celé kuře běžně získáte i za cenu...
Čokoládové lanýže? Hodně lidí se ptá, zda je v nich opravdu houba, líčí výrobce
Premium Největšího výrobce řemeslné čokolády v Česku, Čokoládovnu Janek, založil před lety Václav Durďák s...
Jako dítě miloval Bajaju. Dnes vyrábí zbraně a díky šermu žije v minulosti
Na hradech a zámcích či ve filmech, jako je třeba pohádkový Bajaja, ho fascinovali šermíři, a tak...
Tuňáka nechejte zrát v lednici, pak jen zprudka zatáhněte, aby zůstal syrový
Když středomořskou kuchyni lehce spojíte s asijskou, získáte ještě atraktivnější chuťový zážitek....
Ryby jako oříšek. Soutěžící na grilu bojovali s filetováním i opékáním
Čtvrtý díl soutěže Česko na grilu byl ve znamení grilování ryb. Což byl úkol, který rozhodil...
Podkroví se v létě může proměnit v peklo. Jak udržet snesitelnou teplotu
Podkroví nabízí nevšední prostor, kde může být velmi příjemné trávit čas. Někteří mají pod střechou...
Žvýkačka je dobrý sluha, ale špatný pán. Zvlášť když se dostane do vlasů
Celé věky lidé něco žvýkají, ať už pražvýkačky, v podobě různých druhů pryskyřic, nebo moderní...
Polévka z grilu? I to je možné, ale v Česku na grilu se stala katem
Soutěž Česko na grilu na Primě postoupila do třetího kola a má o jednu soutěžící dvojici méně. V...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vysávání a jeho historii?
Milujete luxování? Pak pro vás bude tento kvíz hračkou. A jestli ne, aspoň se dovzděláte a s...
Jarní péči o střechu nepodceňujte. Zabráníte větším škodám i výdajům
Přestože letošní zima nebyla bohatá na sníh, střechy domovů potrápily proměnlivé teploty a časté...
Klimatizaci vybírejte s odborníkem a včas, v létě se nemusíte dočkat
Podle analýzy Climate Change Service Copernicus zřízeném Evropskou komisí roku 2014 bylo loňské...
O ledovém bazénku, lásce k buchtám i plánech. Vítěz Peče celá země vypráví
Premium Při soutěži Peče celá země ohromoval Vojtěch Vrtiška svými až fantaskními výtvory. Možná jste se u...
Místo zeleného piva tabaskové či rajčatové. Pivovary se experimentů nebojí
Premium Rajčata, tabasko a worcesterská omáčka nebo kopr, okurka, jogurt, pepř a sůl. I takhle mohou...
Užijte si jarní svátky obklopeni květinami a symboly jara a Velikonoc
Celý týden jste se těšili, jak si konečně na Velký pátek vyzdobíte byt, dům, chalupu? Vsaďte na...
Spojte do skvělé polévky koledu a mladé kopřivy, nadupané nejen vitaminy
Děti obešly pár sousedů a máte misku vařených vajíček? Nebo jste se nachystali na koledníky a moc...
Česko na grilu: o první sestupující dvojici rozhodl nedopečený štrúdl
Porotci pořadu, který můžete sledovat každou sobotu na Primě se mýlili, když neodhadli chutě...
Pohlreichův cukrář prozradil náročný recept na italské velikonoční holubice
Co je pro nás velikonoční beránek, to je pro Italy velikonoční holubice. Colomba. Symbol Ducha...
Podlehli jste kráse bramboříku? Jak se o něj postarat, aby se mu u vás líbilo
Jejich listy jsou krásné samy o sobě, květy připomínají sklopené hlavičky princezen s korunkami...
Pohlreich se vrátil do rodné stáje. V Česku na grilu je mírný jako beránek
Kdo má rád gastronomické soutěže, v tomto pořadu si možná přijde na své. Po krátkém „odskoku“ na...
Masožrouti mají utrum. Nesmějí psy, husí játra ani ovčí žaludky
„Asijský tygr“, neboli Jižní Korea, zakázal obchod se psím masem, v Česku se zase nesmí vyrábět...
Venku nasbíráte polníček, divoký chřest i popenec na antidepresivní kuličky
Jaro je letos v předstihu, o tom není pochyb, dobře se to pozná i podle výrazně bujné vegetace....
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Zlato z dortíků vámi projde, uklidňuje v Rozstřelu vítěz soutěže Peče celá země
Rozstřel „Nekoukat se nalevo napravo a jít si svou vlastní cestou je nejlepší,“ řekl na úvod Rozstřelu s...
Otevře sklenice, očistí spáry, nabrousí boty. To všechno svede brusný papír
Kousek ho najdete snad v každé dílně nebo garáži. A to je dobře, nikdy nevíte, kdy budete brusný...
KVÍZ: Jak se vyznáte ve vývarech a postupu jejich přípravy?
Vývar je v kuchyni základ, ostatně už naše babičky tvrdily, že polévka je grunt a maso špunt. A...
Grimasy, úšklebky: Při natáčení pořadu Pohlreich neudržel obličej na uzdě
Baví vás grimasy Zdeňka Pohlreicha? Tentokrát, v pořadu Česko na grilu, bude mít vedle sebe zdatné...
Experimenty versus klasika. Češi začali až živelně zkoušet, říká pivní znalec
Premium Češi pivo milují, na svůj ležák jsou hrdí. Ještě aby ne! Uznává ho celý svět. V posledních letech...
Kopáči okřídlených pokladů. Odkryli jak zbytky letadel, tak příběhy posádky
Premium Archeologie není jen odkrývání prastaré historie, střepů, mincí a sošek. Letečtí badatelé můžou ze...
David Matásek: V mládí jsem jezdíval na tábory. Teď na chalupě i včelaříme
Jak žije dlouholetý člen Národního divadla, hvězda seriálu Polda, otec čtyř dětí, a dokonce už...