náhledy
Každého účastníka kurzu čeká dvouvařič s indukčními plotýnkami, zástěra, suroviny a v zásuvce potřebné pomůcky.
Autor: Aromi.cz
"Praotec" kuchařských kurzů italské restaurace Aromi Riccardo Lucque
Autor: Aromi.cz
Šéfkuchař Radim Gerlich na začátku kurzu seznamuje se surovinami a základními technologickými postupy.
Autor: Aromi.cz
Takto vypadá hotový satát nakonec ještě zakápnutý dresingem.
Autor: Marek Burza
Opražte si piniové oříšky.
Autor: Marek Burza
Pečenou řepu si nakrájejte na hranolky.
Autor: Marek Burza
Nakrájejte sýr.
Autor: Marek Burza
Se špenátem vyskládejte na talíř a posypejte oříšky.
Autor: Marek Burza
Osolte a opepřete.
Autor: Marek Burza