iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Osolte a opepřete.
Marek Burza
Každého účastníka kurzu čeká dvouvařič s indukčními plotýnkami, zástěra, suroviny a v zásuvce potřebné pomůcky.
Aromi.cz
"Praotec" kuchařských kurzů italské restaurace Aromi Riccardo Lucque
Aromi.cz
Šéfkuchař Radim Gerlich na začátku kurzu seznamuje se surovinami a základními technologickými postupy.
Aromi.cz
Takto vypadá hotový satát nakonec ještě zakápnutý dresingem.
Marek Burza
Opražte si piniové oříšky.
Marek Burza
Pečenou řepu si nakrájejte na hranolky.
Marek Burza
Nakrájejte sýr.
Marek Burza
Se špenátem vyskládejte na talíř a posypejte oříšky.
Marek Burza
Související články
První on-line kurz vaření v Česku. Lektorka vás kontroluje webkamerou
Kurz kávy je účinná sebeobrana proti nechutné žbrundě z kavárny
Poznala jsem Pohlreicha, jak ho neznáte: na kurzu vaření zazpíval
Hodně muziky za málo peněz. Ochutnali jsme Grand Restaurant Festival