náhledy
Martin Škoda během natáčení receptu na jablečný crumble
Autor: Masr
Jablka a hrušku oloupejte a pokrájejte na plátky.
Autor: Masr
Do hrnce vhoďte ovoce pokrájené na plátky, cukr, skořici a lžíci másla a nechte cca 10 minut podusit na mírném ohni.
Autor: Masr
Příprava máslové drobenky
Autor: Masr
Změklá jablka přesypte do zapékací misky nebo misek.
Autor: Masr
Crumble zapečte v troubě předehřáté na 180 °C, zhruba po 35 minutách by měl získat křupavou zlatavou kůrčičku.
Autor: Masr
Výbornou chuťovou kombinaci crumble vytvoří se lžící zakysané smetany a lístky čerstvé máty.
Autor: Masr
Crumble lze servírovat ještě teplý.
Autor: Masr
Crumble servírovaný se zakysanou smetanou, snítkou máty a popraškem z mleté skořice
Autor: Martina Čermáková
Jablečný crumble
Autor: Martina Čermáková
Jablečný crumble
Autor: Martina Čermáková