náhledy
Z falešné svíčkové si nakrájejte tenčí plátky masa.
Autor: Prima TV
Z falešné svíčkové si nakrájejte tenčí plátky masa.
Autor: Prima TV
Do masa vetřete lisovaný, nasekaný nebo rozmačkaný česnek, ať je pěkně pikantní.
Autor: Prima TV
Maso pokapejte olivovým olejem a znovu do masa vetřete česnek i s olejem.
Autor: Prima TV
Jarní cibulku očistěte a pokrájejte na větší kusy.
Autor: Prima TV
Papriku zbavte jadřince.
Autor: Prima TV
Cibuli s paprikou určené na grilování pokapejte olivovým olejem a posolte.
Autor: Prima TV
Zeleninu vložte na gril.
Autor: Prima TV
Zeleninu na grilu na chvilku přikryjte, ale stále ji hlídejte, je hotová za chvilku.
Autor: Prima TV
Do náplně tortily si pokrájte ledový salát.
Autor: Prima TV
Přidejte i nadrobno pokrájené ředkvičky.
Autor: Prima TV
Nadrobno pokrájejte i okurku zbavenou vodnatého jadřince.
Autor: Prima TV
Dužninu avokáda vyloupněte ze slupky pomocí lžíce.
Autor: Prima TV
Dužninu avokáda pokrájete na kostičky, přidejte je k ostatní zelenině a pokapejte je citronovou nebo limetkovou šťávou, aby nezhnědly.
Autor: Prima TV
Ogrilovanou cobulku a paprik sundejte z grilu.
Autor: Prima TV
Spálenou slupku paprik stáhněte, dužnina psálená nebývá.
Autor: Prima TV
Do náplně nasekejte i čerstvý koriandr.
Autor: Prima TV
K nadrobno pokrájené zelenině přidejte posekaný čerstvý koriandr, osolte, opepřete a promíchejte.
Autor: Prima TV
Odleželé plátky masa naskládejte na rozpálený gril.
Autor: Prima TV
Odleželé plátky masa naskládejte na rozpálený gril.
Autor: Prima TV
Plátky masa otáčejte, až když "odskočí" a jsou z jedné strany hotové.
Autor: Prima TV
Tortily dejte na chvilku lehce opéct na gril, ideálně navrch na grilující se maso.
Autor: Prima TV
Na lehce opečené tortily rozpostřete připravený zeleninový salát.
Autor: Prima TV
Maso pokrájte na proužky.
Autor: Prima TV
K zeleninovému salátu přidejte na každou placku i několik proužků pokrájeného masa.
Autor: Prima TV
Každou tortilu co nejpevněji zabalte.
Autor: Prima TV
Srolované tortily naskládejte na pánev, na které je dáte na gril zapéct.
Autor: Prima TV
Na zabalené tortily nastrouhejte čedar a dejte na gril zapéct.
Autor: Prima TV
Mexické tortily s hovězím a grilovanou zeleninou
Autor: Prima TV
Mexické tortily s hovězím a grilovanou zeleninou mohou mít i tuto podobu.
Autor: Prima TV
Společným tématem Zdeňka Pohlreich a Václava Vydry kupodivu není jen jídlo, ale nově i vztah ke koním.
Autor: Prima TV
Zdeněk Pohlreich se svěřil, že teprve poslední dobou přestává zvířata považovat čistě za "pracovní materiál".
Autor: Prima TV