náhledy
Japonská kukuřičná polévka
Autor: Martina Čermáková
Japonská kukuřičná polévka s opečenou houskou
Autor: Martina Čermáková
Hotovou polévku nalijte na talíř, můžete ozdobit opečenou houskou
Autor: Martina Čermáková
Přidejte kousek másla a nechte rozpustit.
Autor: Martina Čermáková
Ochuťte bazalkou.
Autor: Martina Čermáková
Podle potřeby přidejte sůl.
Autor: Martina Čermáková
Přidejte celá zrníčka kukuřice odložená stranou.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřici rozmixovanou v mléce postavte na oheň.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřici rozmixovanou v mléce postavte na oheň.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřici rozmixujte v mléce.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřice by měla být v mléce potopená.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřice zalijte mlékem tak, aby byla potopená.
Autor: Martina Čermáková
Kukuřici bez nálevu vsypte do mixéru.
Autor: Martina Čermáková
Ingredience pro rychlou kukuřičnou polévku
Autor: Martina Čermáková